Kisebb, rövid távú projektekben lenne szükséged segítségre?

Ha kisebb projektekben kellene egy kis löket, ami egyben nagy előrelépést jelentene a vállalkozásodnak, következő szolgáltatásaimat Neked ajánlom!

Social Média Tervező

Social Média Tervező

9.970,- Ft

Ha szeretnél végre egy ütős social média jelenlétet kialakítani, szeretnél egy tiszta képet kapni arról, hogy mit ajánlott követned ahhoz, hogy valódi eredményeket érj el a közösségi média segítségével, valamint szeretnéd tudni, hogyan kommunikálj a célpiacod számára úgy, hogy felkeltsd a figyelmet, és elérd, hogy vásároljanak tőled, Social Média Tervezőm neked szól!

Személyre szabott poszt ötletek (30 darab)

15.970,- Ft

Szeretnél kialakítani egy erős social média jelenlétet, de ötleted sincs miről tudnál posztolni? A vállalkozásodra szabva kapni fogsz 30 darab poszt ötletet, amelyek létrehozásával kitűnhetsz a tömegből,  felkeltheted a célpiacod figyelmét és vásárlókra tehetsz szert

60 darab személyre szabott poszt ötlet + posztolási stratégia

34.970,- Ft

Ha nincs időd a stratégiával és a poszt ötleteléssel foglalkozni, akkor Neked ajánlom ezt a szolgáltatásomat. 
A bizniszedre szabva kapni fogsz 60 darab poszt ötletet, illetve egy konkrét stratégiai tervet, amellyel megerősítheted az online jelenléted, valamint vevőkre is szert tehetsz általa!

1 órás stratégiai konzultáció

19.970,- Ft

1 órán keresztül csakis a Te vállalkozásodra fókuszálunk, és átadom neked azokat az eszközöket, amelyek segíteni fognak neked szintet lépni a marketingedben!

Keress bátran!