Pörgesd fel a márkádat TikTok marketinggel!

Emeld a következő szintre a márkádat TikTok marketinggel!

Sokszorosan megtérülő TikTok hirdetésekkel és profi videós tartalmakkal gyorsítósávra helyezzük a vállalkozásodat!

Miért van szükséged neked is TikTok marketingre?

 • 2023-ig a TikTok-ot 3.5 milliárd alkalommal töltötték le. Hazánkban pedig több, mint 2 millióan használják, átlagosan pedig naponta 8x nyitják meg a platformot. A felhasználók túlnyomó többsége - körülbelül 90%-a - naponta körülbelül 52 percet tölt a felületen.

 • A felhasználók 67%-át a TikTok inspirálja arra, hogy megvásároljanak bizonyos termékeket vagy szolgáltatásokat.

 • Nagyszerű lehetőséget biztosít számodra, hogy a lehető legtöbb ember megismerje a vállalkozásodat, ez által pedig egyre több új és visszatérő vevőre tegyél szert.

 • Gyors növekedésre tehetsz szert, ugyanis TikTok-kal már az első néhány videód segítségével elérheted, hogy több tízezer embert meg tudj szólítani.

A TikTok jelenleg a leggyorsabban növekvő social média platform! Miért ne használnád ki te is ezt a növekedést?

Hazánkban még nem sok vállalkozó van jelen a platformon, ezért ha szeretnél kiemelkedni a versenytársaid közül, itt az ideje, hogy Te is kihasználd ezt a felületet, megragadd a célközönséged figyelmét, és a következő szintre juttasd a márkádat.

Néhány ügyfél, akikkel már együtt dolgoztam

Mit nyersz azzal, ha jelen van a vállalkozásod TikTok-on?

 • A többi social média felülettel ellentétben itt már ütős és figyelemfelkeltő, néhány másodperces videók segítségével irányítod át a célközönségedet a terméked, vagy szolgáltatásod oldalára.

 • Konkrét célzási lehetőségekkel érheted el a célpiacodat, így biztosra mehetsz, hogy valóban a megfelelő embereknek jelennek meg a hirdetéseid.

 • TikTok hirdetésekkel, sokkal inkább fel tudod kelteni a figyelmet, és ennek hatására jóval több felhasználó kattint a hirdetésedre. Az organikus videós tartalmaidról nem is beszélve; amennyiben érdekes és izgalmas tartalmakat posztolsz (és én pontosan ebben leszek a segítségedre), sokkal könnyebben tudsz új érdeklődőkre és vásárlókra szert tenni, mint bármelyik más platformon keresztül.

Neked ajánlom a szolgáltatásomat, ha…

 • Már van egy jól működő vállalkozásod, amivel szeretnél jelen lenni Tiktok-on, de ötleted sincs miről készíts olyan kreatív és minőségi videós tartalmakat, amelyek átlagon felüliek, felkeltik az érdeklődést és vásárlásokat generálnak a számodra.

 • Nincs időd videók készítésével foglalkozni, a technikai megvalósításról nem is beszélve: videók vágása, szerkesztése stb.

 • Úgy érzed, hogy tapasztalat hiányában nehézséget okoz egy-egy videós tartalom létrehozása.

 • Nincs elég időd és energiád arra, hogy aktív legyél a platformon , mivel a vállalkozásodban számos más teendő is a figyelmedet igényli.

 • Szeretnél kiemelkedni a versenytársaidtól és elérni, hogy a célpiacod téged válasszon.

 • Szeretnél kiszámítható módon vevőkre, ügyfelekre szert tenni minden egyes hónapban.

"Több állításban is magamra ismertem, viszont még mindig bizonytalan vagyok. TikTok-on nem csak a fiatalabb korosztály található meg? Biztosan megéri időt, pénzt és energiát fektetni ebbe a platformba?"

A TikTok ma már kinőtte magát egy erőteljes marketing platformmá, és lehet meg fogsz lepődni, de szinte minden korosztály megtalálható rajta. Engedd meg, hogy megmutassam Neked a konkrét számokat: 

A TikTok felhasználók körülbelül 70%-át a 18 – 34 év közöttiek teszik ki. Emellett a 35 – 54 éve közöttiek aránya is folyamatosan növekszik, ez most körülbelül 26%-ra tehető. 55 év felettiek is vannak a platformon, akiknek az aránya körülbelül 3-4% körül van. Tehát nagy az esély arra, hogy a te célközönséged is megtalálható a platformon. 🙂 

Néhány visszajelzés az ügyfeleimtől

Domán Zsolt
Domán Zsoltdomarketing.hu
Tovább olvasom
"Szandival 8 hónapot dolgoztunk közösen, szóval volt idő megalapozni ezt az érzésemet: a legnagyobb megnyugvást számomra a szorgalma és odaadása jelentette. Nem csak én éreztem úgy, hogy törődik a munkánkkal - rá lehet bízni -, hanem a csapatban mindenki. Ha Te is valaki olyat keresel, aki valóban törődik majd veled, jó szívvel ajánlom Szandit."
Elek Imre
Elek Imrebrunoandmilaro.webnode.hu
Tovább olvasom
"Az első hónapban sikerült jóval felül múlni az elvártakat. A közös munka gördülékeny, emberileg és szakmailag is azt gondolom, hogy szuper a hozzáértése."​
Gajdos Gréta
Gajdos Grétaplayeng.hu
Tovább olvasom
Maximálisan elégedett vagyok Alexandra munkájával. A többi céggel ellentétben sokkal összeszedettebb. A munkát, a kampányokat szuperül lebonyolítja, de ezen túl kimutatást is kapok a végén. Ráadásul az időm is megmarad. Rendkívül hatékonyan lehet vele dolgozni, ráadásul csapatban is szuper munkát végez. A honlapomon dolgozó céggel is rendkívül hatékonyan dolgozott együtt. Köszönöm a munkádat! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Posfai Tünde
Posfai Tündepointman.hu
Tovább olvasom
„Alexandra fiatal kora ellenére széles tudással és tapasztalattal bíró marketing, illetve Facebook szakértő. Agilis és célorientált személy, akinek fontos, hogy fejlessze Ügyfeleit és magát is. Ajánlom minden olyan vállalkozásnak, aki megbízható szakértővel szeretne együtt dolgozni.”
Cseh László
Cseh Lászlópuchyvilaga.hu
Tovább olvasom
Közös munkánk kezdete óta nagy bizalommal fordultunk Szandi felé, és reményeinket minden tekintetben beváltotta: megbízható, lelkiismeretes, precíz és mindezek mellett még kedves is. 😊 Munkája eredményét a számok igazolják! 🙂
Tirpákné Gulyás Szilvia
Tirpákné Gulyás Szilviaoxyesztetika.hu
Tovább olvasom
"Tapasztalt, lelkes és nagyon profi hozzáállás. Egyedi és hatékony megoldásokat alkalmazva, rövid idő alatt, kiemelkedő eredményeket ér el az ügyfélszerzés területén, mindezt a hirdetésekre költött összeg töredékéből éri el. Nagyon elégedett vagyok, és szívből ajánlom! Gratulálok az eddig végzett munkáért és bízom a további sikeres együttműködésünkben."
Előző
Következő

Miért válaszd a Marketing Projectet?

Lehet már kacérkodtál a gondolattal, hogy TikTok-on jelen legyél, de eddig nem tudtad, hogyan is kezdj neki a folyamatnak.

 • A jó hírem az, hogy teljes mértékben leveszem a válladról ezt a terhet. Segítek a minőségi és ütős videós tartalmak készítésében. Emellett, ha szeretnéd megtámogatni a jelenléted fizetett hirdetésekkel, a kampány stratégia kialakításától, a hirdetések létrehozásáig minden feladatot elvégzek helyetted.

 • Ha nem akarsz a technikai feladatokkal bajlódni, a videók szerkesztését, vágását is elvégzem helyetted.

 • A jelenlegi trendeket figyelembe véve megnézzük, hogyan tudjuk a lehető leginkább felpörgetni a vevőszerzésedet.

 • Kreatív ötletekből sem lesz hiány!
  Nem kell kitalálnod, hogy miről szóljon egy-egy videós tartalom, nem kell azon agyalnod, hogy milyen hosszú legyen, vagy egyáltalán hogyan épüljön fel, mert ebben is 100%-ban a segítségedre leszek.

 • Minden esetben arra helyezzük a hangsúlyt a kampányaidban és a videós tartalmaidban, amivel növekedni tudsz és amelyek hozzájárulnak az üzleti céljaid eléréséhez.

Hogyan fog kinézni az együttműködésünk?

Először beszélgetni fogunk egy ingyenes konzultáció keretein belül, hogy jobban megismerjem a vállalkozásodat és az üzleti céljaidat. A konzultációra az oldal alján található űrlapon keresztül tudsz időpontot foglalni.

A konzultáción elhangzottak alapján kialakítok számodra egy árajánlatot, ami részletesen tartalmazza az együttműködésünk fontosabb lépéseit, valamint az általam elvégzett feladatokat és munkafolyamatokat.

Kialakítom számodra a céljaidnak megfelelő kampány-, valamint posztolási stratégiádat, amely mentén elkészítem a hirdetéseidet, valamint a videós tartalmakat. Meghatározzuk, hogy mikor és milyen hirdetéseket, videókat fogunk létrehozni annak érdekében, hogy érdeklődőkre és vevőkre tegyél szert.

Megszerkesztem a videós tartalmaidat. Elvégzek minden technikai teendőt, ami magában foglalja a következőket: videóvágás, szerkesztés, effektek, zenei trendek kutatása és felhasználása. Ne aggódj, ha egyelőre nem rendelkezel videós anyaggal, természetesen nem hagylak magadra, ebben is a segítségedre leszek.

Amennyiben szeretnél fizetett hirdetéseket is futtatni a platformon, az ehhez szükséges feladatokat is elvégzem: pl. kampány stratégia kialakítása, a hirdetési fiókod létrehozása, a célközönségeid beállítása, TikTok pixel létrehozása, hirdetések létrehozása

Az eredményekről folyamatosan tájékoztatlak és havi 1 alkalommal egy konzultáció keretein belül átbeszéljük az aktualitásokat.

Ha megláttad a TikTokban rejlő lehetőségeket és szeretnél az elsők között lenni, akik kiaknázzák ezt a platformot, akkor kattints és emeljük a következő szintre a vállalkozásodat!

Emlékszel, amikor az Instagramról néhány éve azt gondolták, hogy üzletileg nem lehet belőle pénzt csinálni? Most ugyanezt gondolják a TikTok-ról is. Viszont Te ne akard elkövetni ugyanazt a hibát. Legyél az elsők között, akik meghódítják a platformot!

Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám, hogy anélkül is jelen lehetsz a platformon, valamint szert tehetsz új vevőkre a vállalkozásodban, hogy Neked foglalkoznod videók vagy hirdetések készítésével? Túl szép ahhoz, hogy igaz legyen? 

Jelentkezz az ingyenes konzultációra, ahol megmutatom, mindezt hogyan tudjuk számodra is megvalósítani!

Jelentkezz az ingyenes konzultációra!

1. Töltsd ki a következő űrlapot!

2. A megkeresésedet követően felveszem veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk egy ingyenes 45 perces konzultációra.

 

Jelentkezz az ingyenes konzultációra!

1. Töltsd ki a következő űrlapot, vagy írj nekem az info@marketingproject.hu email  címre.

2. A megkeresésedet követően 1 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk egy ingyenes 30-45 perces konzultációra.