Pörgessük fel együtt a vevőszerzésedet!

Itt az ideje, hogy a kezedbe vedd az irányítást és profin működő social media marketinggel kiszámítható módon tegyél szert vevőkre!

“Hogyan lehetne nekem is profi social media megjelenésem?”

A social media marketing ma már egy alapvető eleme egy vállalkozásnak, és a leghatékonyabb eszköz arra, hogy megszólítsd a célpiacodat, akikből vevőkre tehetsz szert.

Viszont ezt egy nagyon időigényes, nehéz és egyenesen bosszantó feladatnak érezheted, mivel rengeteg mással is foglalkoznod kell a vállalkozásodban. A marketing is egy szakma és hidd el teljesen érthető, ha a bizniszed mellett már nincs kapacitásod ezzel is foglalkozni.

Viszont nem is kell egyedül mindennek nekiállnod!

Miben tudok neked segíteni?

Facebook hirdetéskezelés

Nincs időd a Facebook hirdetéseiddel foglalkozni? Ne aggódj, mert teljes mértékben rám bízhatod ezt a feladatot. A hirdetésekkel megszólítjuk a célközönségedet, akikből fizető vevőkre tehetsz szert.

Profilkezelés

Segítek a minőségi tartalomgyártásban, amivel felkelted a figyelmet és  értéket adsz a célközönségednek. Mindemellett folyamatosan a célközönséged szeme előtt leszel.

Stratégia építés & Tanácsadás

Az üzleti igényeid és céljaid alapján kialakítok számodra egy személyre szabott  marketing stratégiát, amit a kampányaid és posztjaid elkészítésekor csak követned kell.

Facebook hirdetéskezelés

Nincs időd a Facebook hirdetéseiddel foglalkozni? Ne aggódj, mert teljes mértékben rám bízhatod ezt a feladatot. A hirdetésekkel megszólítjuk a célközönségedet, akikből fizető vevőkre tehetsz szert.

Profilkezelés

Segítek a minőségi tartalomgyártásban, amivel felkelted a figyelmet, bizalmat építesz és  értéket adsz a célközönségednek. Ez által folyamatosan a célpiacod szeme előtt leszel.

TikTok hirdetéskezelés

Szeretnéd a következő szintre emelni a márkád megjelenését? Itt az ideje, hogy kiaknázd az egyik leggyorsabban növekvő social média felületet.

Ki áll a Marketing Project mögött?

Vasvári Alexandra vagyok, a Marketing Project alapítója. Immár több, mint 4 éve olyan vállalkozóknak segítek felgyorsítani és kiszámíthatóvá tenni az ügyfélszerzésüket Facebook kampánykezeléssel, valamint közösségi média jelenlét kiépítésével, akik szeretnék megerősíteni az online jelenlétüket, és szeretnének kiszámítható módon vevőkre szert tenni. 

Igyekszem magas színvonalú szolgáltatást biztosítani az ügyfeleimnek, és személyre szabott megoldásokat kialakítani számukra, amivel közösen elérhetjük a kitűzött üzleti célokat. Mindemellett számomra is jó érzés, amikor az ügyfeleim elégedettek és boldogok az elért eredményekkel a közös munkának köszönhetően.

Én abban segítek, hogy a vevőszerzést egyszerűvé és kiszámíthatóvá tegyem számodra!

Akikkel már együtt dolgoztam

Ügyfeleim visszajelzései

Domán Zsolt
Domán Zsoltdomarketing.hu
Tovább olvasom
"Szandival 8 hónapot dolgoztunk közösen, szóval volt idő megalapozni ezt az érzésemet: a legnagyobb megnyugvást számomra a szorgalma és odaadása jelentette. Nem csak én éreztem úgy, hogy törődik a munkánkkal - rá lehet bízni -, hanem a csapatban mindenki. Ha Te is valaki olyat keresel, aki valóban törődik majd veled, jó szívvel ajánlom Szandit."
Elek Imre
Elek Imrebrunoandmilaro.webnode.hu
Tovább olvasom
"Az első hónapban sikerült jóval felül múlni az elvártakat. A közös munka gördülékeny, emberileg és szakmailag is azt gondolom, hogy szuper a hozzáértése."​
Előző
Következő

Miért dolgozz velem?

 • Megbízhatóság

  A célom egy olyan együttműködés kialakítása, ahol elégedett vagy az elért eredményekkel. Én pedig megteszek mindent, hogy rászolgáljak a bizalmadra.

 • Megoldás fókusz

  Legyen szó a hirdetéseidről, vagy a social media platformjaid kezeléséről, minden esetben arra a megoldásra fókuszálunk, amivel növekedni tudsz és elérheted az üzleti céljaidat.

 • Működő stratégiák

  A fő cél, hogy eredményeket szállítsak a bizniszed számára. Ezért a vállalkozásodnak és az üzleti céljaidnak megfelelő stratégiákat használunk annak érdekében, hogy elérjük a kitűzött eredményeket.

 • Folyamatos kapcsolattartás

  Az ügyfeleim számát limitálom, mivel szeretnék az összes ügyfelemnek 110%-os figyelmet biztosítani. Számomra prioritást élvez, hogy folyamatosan értesítselek az elért eredményekről, illetve átbeszéljük az időközben felmerült kérdéseidet is. Szerintem egy igazán jó együttműködésnek ez az egyik alapfeltétele.

Milyen tapasztalattal rendelkezem?

ÉV TAPASZTALAT
0 +
KÜLÖNBÖZŐ TERÜLET
0
KAMPÁNY MENEDZSELÉSE
0

Kinek ajánlom a szolgáltatásaimat?

Szolgáltatás alapú vállalkozóknak

Ha fontos számodra a kiszámítható ügyfélszerzés, valamint az, hogy minőségi vevőkre tegyél szert, határozottan a legjobb helyen vagy!

Webshopoknak

Neked ajánlom a szolgáltatásomat, ha szeretnéd fellendíteni a webshopod forgalmát, és megsokszorozni a napi eladásaid számát.

Tanácsadóknak

Tanácsadóként az egyik legnehezebb feladat minőségi érdeklődőket szerezni. A segítségemmel megszólítjuk a célpiacodat, akikből minőségi ügyfelekre tehetsz szert.

Nem tudunk együttműködni, ha...

 • Nincs szükséged szakmai segítségre

  Ha úgy érzed, egyedül is képes vagy kézben tartani a vállalkozásod menedzselése mellett a bizniszed marketingjét is.

 • Ha nem hiszel a jelenlegi marketing eszközökben

  Ha nem biztosítod időre a szükséges anyagokat, amelyek az együttműködésünkhöz szükségesek. Ha nem érdekel, hogyan haladunk a marketing folyamatokkal.

 • Azonnali eredményekre vársz és nem hagysz időt a folyamatoknak

  Ahhoz, hogy egy eredményes social media jelenlétet építsünk ki neked, hosszú távban kell gondolkodnod. Ha te az azonnali eredmények híve vagy, abban az esetben nem tudunk együttműködni.

 • Ha teljesen ki akarod magad zárni az együttműködésünkből

  Ha nem biztosítod időre a szükséges anyagokat, amelyek az együttműködésünkhöz szükségesek. Illetve ha nem érdekel, hogyan haladunk a marketing folyamatokkal.

Lépjünk kapcsolatba!

1. Töltsd ki a következő űrlapot, vagy írj nekem az info@marketingproject.hu email  címre, amiben írd meg kérlek mi az, amiben a segítségemet szeretnéd kérni.

2. A megkeresésedet követően 48 órán belül felveszem veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk egy ingyenes 30 perces konzultációra.

Keress bátran!