Szeretnéd profin csinálni a vállalkozásod marketingjét?

Próbálkoztál már különböző marketing trendekkel, de egyik sem hozta el azt az átütő sikert, amit szerettél volna? 

“Mégis hogyan tudnám kihozni a maximumot a marketingemből? Sok mindennel próbálkoztam, de egyik sem jött be!”

Rengeteg információ kering a marketingről, mindig van egy újabb „trend”, amit követni lehet. Így nem csoda, ha úgy érzed elvesztél ebben a információ áradatban.

Lehet azt érzed, hogy neked nem működik az online marketing és inkább hagynád a fenébe az egészet.

Viszont van egy szuper hírem a számodra, ugyanis lehet ezt profin is csinálni, amivel valódi eredményeket érhetsz el. Ehhez viszont szükséged lesz egy marketing stratégiára, ami megmutatja számodra mit, hogyan és mikor érdemes csinálnod.

Ha nem akarsz elesni a leendő vevőidtől, akkor ki kell hoznod a maximumot a marketingedből. És hidd el, érdemes belefektetni a munkát, mert ha jól csinálod, hosszú távon nagyon szép eredményeket fogsz tudni elérni. 

Számodra is ismerősek az alábbiak?

  • "Nem tudom, hogyan tehetnék szert elég vevőre kiszámítható módon"

    A tanácsadás alatt kialakítunk számodra egy személyre szabott marketing tervet. Meghatározzuk a vevőszerzésed legfontosabb elemeit, és kialakítunk egy olyan ajánlatot, amitől záporozni fognak a vevőid. Tehát tálcán megkapsz mindent, amit csak követned kell.

  • "Időt és pénzt nem kímélve próbálkoztam már hirdetések készítésével, de végeredményként csak a pénzemet égettem"

    Ahhoz, hogy eredményes hirdetéseket futtass, nemcsak megfelelő stratégiával kell rendelkezned, de ismerned kell valamilyen szinten a hirdetéskezelőt is. Enélkül hiába hirdetsz, nem fogsz tudni profitot termelni a kampányaiddal. Erre is kitérünk a tanácsadás során.

  • "Nem tudom, miről lenne érdemes posztolni"

    Ha közösségi médiáról van szó, szerintem ez az egyik leggyakoribb "probléma", ami fel szokott jönni. Nem mindegy, hogy mikor és miről gyártasz tartalmat. Ezért kialakítunk számodra egy posztolási tervet, amiben meghatározzuk, hogy milyen témában és milyen időpontban fogod közzétenni. A posztolási tervben leírtak alapján pedig a későbbiekben sem fogsz kifogyni az ötletekből.

Mit nyersz a tanácsadásnak köszönhetően?

Fejlődés

Tudni fogod, hogy mi az, amit érdemes alkalmaznod ahhoz, hogy elérd a kitűzött üzleti céljaidat.

Költséget spórolsz

Személyre szabott javaslatokat, ötleteket és stratégiai tervet fogsz kapni, amit csak követned kell.

Utánkövetés

A tanácsadást követően sem engedem el a kezed. Egy 2×1 órás konzultáció keretein belül megnézzük, hogyan haladsz, és átbeszéljük a kérdéseidet.

Akikkel már együtt dolgoztam

Hogyan épül fel a tanácsadás?

Átbeszéljük, hogy jelenleg hol tartasz a hirdetések és a posztok terén. Ha még nincs tapasztalatod ezen a téren, teljesen az alapokról indulunk.

Megnézzük, mivel tudsz kiemelkedni a konkurenciádtól, és hogyan tudod megszólítani a célközönséged úgy, hogy igénybe vegyék a szolgáltatásaid egyikét / megvásárolják a termékeidet.

Kialakítunk számodra egy  személyre szabott marketing stratégiát. Meghatározzuk a konkrét kampányterveket, célközönségeket, kialakítjuk a kommunikációdat.

Átnézem a weboldalad, és ha szükséges, néhány javaslatot is megfogalmazok azzal kapcsolatban, hogyan ajánlott felépíteni a weboldaladat. Nemcsak marketing tervre, és hirdetési valamint posztolási stratégiára van szükség, hanem az is fontos eleme a bizniszednek, hogyan épül fel a weboldalad. 

Lépjünk kapcsolatba!

1. Töltsd ki a következő űrlapot, vagy írj nekem az info@marketingproject.hu email  címre.

2. A megkeresésedet követően 48 órán belül felveszem veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk egy ingyenes 30 perces konzultációra.