Facebook hirdetésekkel és profilkezeléssel kiszámíthatóvá teszem a vevőszerzésedet!

Szeretnél profi marketinget a vállalkozásod számára? Akkor nézzük meg egy ingyenes konzultáció keretein belül, hogyan tudjuk kihozni a maximumot a marketingedből!

“Szeretnék végre én is eredményes hirdetéseket!”

Rengeteg vállalkozó érzi azt, hogy túl bonyolult a social média világa. Lehet rád is igaz, hogy időt és pénzt nem kímélve futtatod egyedül a hirdetéseidet, viszont tapasztalat és egy jól felépített stratégia hiányában gyakran csak a pénzedet égeted.

A social media marketing ma már egy alapvető eleme egy vállalkozásnak, és a leghatékonyabb eszköz arra, hogy megszólítsd a célpiacodat, akikből vevőkre tehetsz szert.

Ezért ha nem csinálod profin, rengeteg vásárlótól eshetsz el, amit Te sem szeretnél. 

 

Hogyan fog kinézni az együttműködésünk?

Az együttműködésünk egy ingyenes konzultációval indul, ahol felteszek Neked néhány kérdést a vállalkozásodról, valamint üzleti céljaidról.

A konzultáción elhangzottak alapján kialakítok számodra egy árajánlatot, ami részletesen tartalmazza az együttműködésünk fontosabb lépéseit, valamint az általam elvégzett feladatokat és munkafolyamatokat. 

Kialakítok számodra egy személyre szabott marketing stratégiát. Meghatározzuk, hogy mikor és milyen kampányokat, posztokat fogunk létrehozni.  

Elvégzem a szükséges beállításokat, többek között az egyéni konverziókat, Facebook pixelt, célközönségeket stb.

Elkészítem a hirdetéseid szövegét, megjelenését. Megszerkesztem a hirdetéseidben és az oldalaidon használt képeket és videókat. 

A hirdetéseidet folyamatosan figyelem, és optimalizálom, hogy a lehető legjobb eredményeket tudjuk eléri. 

Ügyfeleim visszajelzései

Domán Zsolt
Domán Zsoltdomarketing.hu
Tovább olvasom
"Szandival 8 hónapot dolgoztunk közösen, szóval volt idő megalapozni ezt az érzésemet: a legnagyobb megnyugvást számomra a szorgalma és odaadása jelentette. Nem csak én éreztem úgy, hogy törődik a munkánkkal - rá lehet bízni -, hanem a csapatban mindenki. Ha Te is valaki olyat keresel, aki valóban törődik majd veled, jó szívvel ajánlom Szandit."
Elek Imre
Elek Imrebrunoandmilaro.webnode.hu
Tovább olvasom
"Az első hónapban sikerült jóval felül múlni az elvártakat. A közös munka gördülékeny, emberileg és szakmailag is azt gondolom, hogy szuper a hozzáértése."​
Nagy Judit
Nagy JuditEgészség teljeskörűen
Tovább olvasom
"Alexandrával Facebook posztok létrehozásában és hirdetés kampányokon dolgoztunk együtt, annak érdekében, hogy növekedjen Facebook oldalam taglétszáma.A cél elérése sikeres volt, szép számmal csatlakoztak. Alexandrával nagyon jó volt az együttműködés, e-mail-en és Facebook messengeren keresztül megbízhatóan működött minden.Bármit kértem, arra már aznap vagy másnap reagált.Mindent, amit szerettem volna figyelembe vett, nagyon segítőkész volt és szakszerűen elvégzett. Jó és eredményes volt vele együtt dolgozni."
Előző
Következő

Akikkel már együtt dolgoztam

A bizniszed maximálisan kihasználja a közösségi médiában és a hirdetésekben rejlő lehetőségeket?

Ha úgy érzed, többet is ki lehetne hozni a marketingedből, akkor beszélgessünk a vállalkozásodról egy ingyenes konzultáció keretein belül!

Ma már nem szabad a régi marketing technikákra alapoznod a vállalkozásodat, mert hosszú távon így nem tudod felvenni a versenyt a piacon. Lehet, hogy van egy szuper ajánlatod, ami tényleg 100%-os, de ha nem hirdeted magad, az emberek nem fognak hallani rólad.

Ha szeretnél eredményes hirdetéseket a vállalkozásod számára, és szeretnél kiépíteni egy ütős social média jelenlétet, akkor foglalj egy ingyenes konzultációt, és nézzük meg mit tudunk kihozni a biszniszed marketingjéből!

Lépjünk kapcsolatba!

1. Töltsd ki a következő űrlapot, vagy írj nekem az info@marketingproject.hu email  címre.

2. A megkeresésedet követően 48 órán belül felveszem veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk egy ingyenes 30 perces konzultációra.