Csináld Te is profin a vállalkozásod marketingjét!

Próbálkoztál már különböző marketing trendekkel, de egyik sem hozta el azt az átütő sikert, amit szerettél volna? 

Nem vagy annyira otthon a marketing világában? Szeretnéd megtanulni és alkalmazni azokat az online marketing eszközöket, amik valódi eredményeket hoznak a vállalkozásod számára?

“Mégis hogyan tudnám kihozni a maximumot a marketingemből? Sok mindennel próbálkoztam, de egyik sem jött be!”

Rengeteg információ kering a marketingről, mindig van egy újabb „trend”, amit követni lehet. Így nem csoda, ha úgy érzed elvesztél ebben a információ áradatban.

Lehet azt érzed, hogy neked nem működik az online marketing és inkább hagynád a fenébe az egészet.

Viszont van egy szuper hírem a számodra, ugyanis lehet ezt profin is csinálni, amivel valódi eredményeket érhetsz el. Ehhez viszont szükséged lesz egy olyan személyre szabott marketing stratégiára, ami megmutatja számodra mit, hogyan és mikor érdemes csinálnod.

Ha nem akarsz elesni a leendő vevőidtől, akkor ki kell hoznod a maximumot a marketingedből. És hidd el, érdemes belefektetni a munkát, mert ha jól csinálod, hosszú távon nagyon szép eredményeket fogsz tudni elérni. 

Számodra is ismerősek az alábbiak?

 • "Nem tudom, hogyan tehetnék szert elég vevőre kiszámítható módon"

  Az egyik leggyakoribb hiba, hogy a legtöbben terv és stratégia nélkül kezdenek el hirdetni. Mindezt úgy, hogy fogalmuk sincs arról, mit is kell csinálni pontosan. Ahhoz, hogy Te elkerüld ezt a hibát, a tanácsadás során kialakítunk számodra egy személyre szabott stratégiai tervet. Meghatározzuk a vevőszerzésed legfontosabb elemeit, kialakítjuk az ajánlataidat, az értékesítési tölcséredet, a kommunikációdat, az online jelenléted minden egyes aspektusát. Tehát tálcán megkapsz mindent, amit csak követned kell.

 • "Időt és pénzt nem kímélve próbálkoztam már hirdetések készítésével, de végeredményként csak a pénzemet égettem"

  Ha laikusként kezdesz el hirdetéseket készíteni, gyakran szembesülhetsz azzal a ténnyel, hogy bevétel teremtés helyett a pénzedet égeted. Ahhoz, hogy eredményes hirdetéseket futtass, a megfelelő stratégia mellett azzal is tisztában kell lenned, hogyan építsd fel a hirdetéseidet olyan módon, hogy az vevőket hozzon a számodra. Ha nem vagy ezen ismeretek birtokában, nem fogsz tudni profitot termelni a kampányaiddal. Erre is kitérünk a tanácsadás során.

 • "Nem tudom, miről lenne érdemes posztolni"

  Ha a közösségi médiáról van szó, ez az egyik leggyakoribb "probléma", ami fel üti fejét. Nem mindegy, hogy mikor és miről gyártasz tartalmat. Ezért kialakítunk a vállalkozásodra szabva egy posztolási stratégiai tervet, amiben meghatározzuk, hogy milyen témában és milyen időpontban fogod közzétenni ezeket a tartalmakat. A posztolási tervben leírtak alapján pedig a későbbiekben sem fogsz kifogyni az ötletekből.

 • “Annyi marketinges guru van már, honnan tudjam, hogy Te tényleg olyan tudást adsz át nekem, amivel valódi eredményeket érhetek el a vállalkozásomban"

  A legtöbb marketinggel foglalkozó vállalkozás és ügynökség sajnos gyakran általános információt ad át a vállalkozók számára, ami valljuk be, nem működik mindenki számára. Lehet, hogy már rengeteg kurzust megnéztél, részt vettél számos előadáson de egyiknél sem érezted, hogy mennyivel okosabb, vagy eredményesebb lettél volna a vállalkozásodban. A segítségemmel nem általános tudást fogsz kapni, hanem kifejezetten a vállalkozásodra szabott megoldásokkal fogsz gazdagodni, így tényleg csak olyan eszközöket kell elsajátítanod, ami valódi eredményeket generál számodra.

Mit nyersz a tanácsadásnak köszönhetően?

Fejlődni fogsz

Tudni fogod, hogy mit érdemes alkalmaznod ahhoz, hogy elérd a kitűzött üzleti céljaidat. Nem kell a sötétben tapogatóznod, és egyedül kitalálnod a szükséges lépéseket.

Költséget spórolsz

Elfelejtheted a kísérletezgetéseket, a pénzégetést, a legújabb marketing trendek felkutatását, ami valószínűleg sok fejfájást okozott neked a mindennapokban. Személyre szabott javaslatokat, ötleteket és stratégiai tervet fogsz kapni, amit csak követned kell. 

Kész stratégiai tervet kapsz

Kialakítjuk a vevőszerző folyamataidat, az ajánlataidat, felépítjük a hirdetéseidet, meghatározzuk, hogyan kommunikálj úgy a leendő vevőid számára, hogy vásároljanak is tőled.

marketing jelenlét

Ütős marketing jelenléttel gazdagodsz

A bizniszedre szabva egy olyan posztolási stratégiai tervet kapsz, amelyben konkrétan meg lesz határozva, hogy mikor miről és hogyan érdemes posztolnod. Emellett gondoskodni fog arról is, hogy a későbbiekben se fogyj ki az ötletekből. 

Tisztában leszel a számokkal

Ha eddig fogalmad sem volt arról, mégis hova ment el az az összeg, amit a marketingre szántál, akkor most elfelejteted ezt a kellemetlenséget. Látni fogod, hogy mire mennyit költöttél, mennyi vevőre tettél szert, mi az ami a leginkább működött számodra, látni fogod a konkrét megtérülést. 

Tudni fogod, hogyan építsd fel a kampányodat

Nem kell egyedül kitalálnod, hogy mégis hogyan építsd fel és állítsd be a kampányodat, hogyan alakítsd ki a szövegezést, a hirdetési kreatívokat. Nem kell egyedül kimatekoznod a számokat. Egy konkrét tervet adok a kezedbe, amit csak követned kell!

Szeretnéd végre profin csinálni a vállalkozásod online marketingjét?

Tanuld meg, és alkalmazd azokat az eszközöket, amik valódi eredményeket hoznak a bizniszed számára!

Néhány ügyfél, akikkel már együtt dolgoztam

Néhány visszajelzés az ügyfeleimtől

Domán Zsolt
Domán Zsoltdomarketing.hu
Tovább olvasom
"Szandival 8 hónapot dolgoztunk közösen, szóval volt idő megalapozni ezt az érzésemet: a legnagyobb megnyugvást számomra a szorgalma és odaadása jelentette. Nem csak én éreztem úgy, hogy törődik a munkánkkal - rá lehet bízni -, hanem a csapatban mindenki. Ha Te is valaki olyat keresel, aki valóban törődik majd veled, jó szívvel ajánlom Szandit."
Elek Imre
Elek Imrebrunoandmilaro.webnode.hu
Tovább olvasom
"Az első hónapban sikerült jóval felül múlni az elvártakat. A közös munka gördülékeny, emberileg és szakmailag is azt gondolom, hogy szuper a hozzáértése."​
Gajdos Gréta
Gajdos Grétaplayeng.hu
Tovább olvasom
Maximálisan elégedett vagyok Alexandra munkájával. A többi céggel ellentétben sokkal összeszedettebb. A munkát, a kampányokat szuperül lebonyolítja, de ezen túl kimutatást is kapok a végén. Ráadásul az időm is megmarad. Rendkívül hatékonyan lehet vele dolgozni, ráadásul csapatban is szuper munkát végez. A honlapomon dolgozó céggel is rendkívül hatékonyan dolgozott együtt. Köszönöm a munkádat! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Posfai Tünde
Posfai Tündepointman.hu
Tovább olvasom
„Alexandra fiatal kora ellenére széles tudással és tapasztalattal bíró marketing, illetve Facebook szakértő. Agilis és célorientált személy, akinek fontos, hogy fejlessze Ügyfeleit és magát is. Ajánlom minden olyan vállalkozásnak, aki megbízható szakértővel szeretne együtt dolgozni.”
Cseh László
Cseh Lászlópuchyvilaga.hu
Tovább olvasom
Közös munkánk kezdete óta nagy bizalommal fordultunk Szandi felé, és reményeinket minden tekintetben beváltotta: megbízható, lelkiismeretes, precíz és mindezek mellett még kedves is. 😊 Munkája eredményét a számok igazolják! 🙂
Tirpákné Gulyás Szilvia
Tirpákné Gulyás Szilviaoxyesztetika.hu
Tovább olvasom
"Tapasztalt, lelkes és nagyon profi hozzáállás. Egyedi és hatékony megoldásokat alkalmazva, rövid idő alatt, kiemelkedő eredményeket ér el az ügyfélszerzés területén, mindezt a hirdetésekre költött összeg töredékéből éri el. Nagyon elégedett vagyok, és szívből ajánlom! Gratulálok az eddig végzett munkáért és bízom a további sikeres együttműködésünkben."
Előző
Következő

Hogyan épül fel a tanácsadás?

A tanácsadást megelőzően egy ingyenes konzultációval indítunk, ahol elbeszélgetünk a vállalkozásodról, a céljaidról. Ezen felül átbeszéljük részletesen, hogyan fog felépülni a marketing tanácsadás.

Amennyiben tetszik az ajánlatom, időpontot egyeztetünk, amikor meg tudjuk tartani a tanácsadást. 

Felépítünk a vállalkozásod számára egy személyre szabott marketing stratégiát. Kialakítjuk azokat a vevőszerző folyamatokat, amelyekkel új vevőkre, ügyfelekre fogsz tudni szert tenni: kialakítjuk a megfelelő kommunikációt, meghatározzuk, hogy konkrétan mikor és milyen kampányokat fogsz futtatni, mikor és milyen témában hozd létre a posztokat.

Fontos, hogy ne egy valaki legyél a sok közül. Valamivel ki kell tűnnöd a többiektől. Ezért megnézzük, hogy mivel tudsz kiemelkedni a konkurenciádtól, illetve hogyan tudod elérni, hogy a célközönséged téged válasszon, amikor a vásárlásra kerül a sor. 

A tanácsadáson rengeteg információ birtokába fogsz kerülni, és valószínűnek tartom, hogy számos kérdésed lesz a későbbiekben a megvalósítást illetően. Emellett egy lépésről-lépésre útmutatót is kapsz, minden héten meg lesz adva, hogy mi az a terület, amivel foglalkoznod kell. Ebből adódóan nem engedem el a kezed a tanácsadás után sem. Igény szerint biztosítani fogok számodra havi 2 alkalmas konzultációt három hónapon keresztül, ahol átbeszéljük a felmerült kérdéseidet, illetve megnézzük, hogyan haladsz a folyamatokkal.

Milyen bónuszokat kapsz a tanácsadás mellé?

A tanácsadás mellé 3 + 1 olyan bónusszal készültem számodra, amelyeket alkalmazva a lehető legtöbbet tudod kihozni a bizniszed marketingjéből. Természetesen ezt mind ingyenesen megkapod, amennyiben igényeled a tanácsadás szolgáltatásomat. 🙂 

Facebook hirdetési útmutató

Facebook hirdetési útmutató

Ebben az útmutatóban megmutatom, hogyan készíthetsz Te is eredményes hirdetési kampányokat, amelyek valódi eredményeket hoznak a vállalkozásod számára.
ÉRTÉKE: 19.990 Ft, amit most ingyenesen megkapsz.

30 db poszt ötlet a vállalkozásodra szabva

Nem általános poszt ötleteket fogsz kapni, hanem olyanokat, amelyek kifejezetten a Te bizniszedre, a céljaidnak megfelelően vannak alakítva.
ÉRTÉKE: 24.990 Ft, amit most ingyenesen megkapsz.

Marketing megvalósítási terv

Megvalósítási terv

Nemcsak a tudásanyagot kapod meg, hanem arra is kitérünk, hogy mindezt hogyan tudod megvalósítani. Meg lesz adva lépésről-lépésre, hogy mivel kell foglalkoznod, mindez heti szinten lebontva. 
ÉRTÉKE: 59.990 Ft, amit most ingyenesen megkapsz.

Marketing megvalósítási terv
Facebook hirdetési útmutató

Facebook hirdetési útmutató

Ebben az útmutatóban megmutatom, hogyan készíthetsz Te is eredményes hirdetési kampányokat, amelyek valódi eredményeket hoznak a vállalkozásod számára.

60 db személyre szabott poszt ötlet

60 db poszt ötlet a vállalkozásodra szabva

Nem általános poszt ötleteket fogsz kapni, hanem olyanokat, amelyek amik kifejezetten a Te bizniszedre lesznek alakítva.

Marketing megvalósítási terv

Megvalósítási terv

Nemcsak arra fogsz választ kapni, hogy mit csinálj, hanem arra is kitérünk, hogy mindezt hogyan tudod megvalósítani

2x1 órás utánkövető konzultáció

2 x 1 órás utánkövető konzultáció

A tanácsadást követően sem engedem el a kezed. Egy 2x1 órás konzultáció keretein belül megnézzük hogyan haladsz, és átbeszéljük a kérdéseidet.

Facebook hirdetési útmutató

Facebook hirdetési útmutató

Ebben az útmutatóban megmutatom, hogyan készíthetsz Te is eredményes hirdetési kampányokat, amelyek valódi eredményeket hoznak a vállalkozásod számára.

60 db személyre szabott poszt ötlet

60 db poszt ötlet a vállalkozásodra szabva

Nem általános poszt ötleteket fogsz kapni, hanem olyanokat, amelyek amik kifejezetten a Te bizniszedre lesznek alakítva.

Marketing megvalósítási terv

Megvalósítási terv

Nemcsak arra fogsz választ kapni, hogy mit csinálj, hanem arra is kitérünk, hogy mindezt hogyan tudod megvalósítani

2x1 órás utánkövető konzultáció

2 x 1 órás utánkövető konzultáció

A tanácsadást követően sem engedem el a kezed. Egy 2x1 órás konzultáció keretein belül megnézzük hogyan haladsz, és átbeszéljük a kérdéseidet.

Garancia

+1 BÓNUSZ

100% pénzvisszafizetési garancia!

Tudom, hogy rengeteg értékkel fogsz gazdagodni a tanácsadás és stratégia építés során és emiatt is ajánlom fel ezt a garanciát. Ha közben te mégis úgy érzed, hogy nem azt kapod, amire számítottál, akkor csak jelezned kell nekem és szó nélkül visszautalom neked a tanácsadás teljes díját!

Jelentkezz a személyre szabott marketing tanácsadásra!

Mi fog történni a jelentkezést követően?

1. A tanácsadást megelőzően egy ingyenes konzultációval fogunk indítani.

2. A megkeresésedet követően 1 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk erre az ingyenes 30 – 45 perces konzultációra.

3. A konzultáción elbeszélgetünk a vállalkozásodról, a céljaidról, ezen felül átbeszéljük részletesen, hogyan fog felépülni a marketing tanácsadás.

Hozd ki a maximumot vállalkozásodból!

Ha van egy működő stratégia a kezedben, amit követhetsz a kampányaid során, végre Te is elérheted, hogy minden egyes hónapban megsokszorozd a vásárlóid számát.

Csomagjaim

Alap csomag

 • Marketing stratégia kialakítása
 • Célközönségek meghatározása
 • Versenytárs és piacelemzés
 • Kampányterv kialakítása
 • Jelenlegi kampányok ellenőrzése, javaslatok megfogalmazása
 • Kommunikáció kialakítása
 • Tartalom marketing javaslatok megfogalmazása
 • Weboldal audit
 • Utánkövetés: 2 x 1 órás konzultáció

Profi csomag

 • Marketing stratégia kialakítása
 • Célközönségek meghatározása
 • Versenytárs és piacelemzés
 • Kampányterv kialakítása
 • Jelenlegi kampányok ellenőrzése, javaslatok megfogalmazása
 • Kommunikáció kialakítása
 • Tartalom marketing javaslatok megfogalmazása
 • Weboldal audit
 • Utánkövetés: 2 x 1 órás konzultáció
 • 90 napos posztolási stratégia

Mi fog történni a megrendelést követően?

A jelentkezést követően felveszem Veled a kapcsolatot, ahol felteszek Neked néhány kérdést a vállalkozásoddal kapcsolatban

Megbeszélünk egy időpontot, amikor kézhez kapod a stratégiai tervet

Miután megkaptad a tervet, eldöntheted, hogy szeretnéd-e kérni a segítségemet a megvalósításban.

regisztrációs űrlap

A szolgáltatás megrendeléséhez kérlek add le a regisztrációdat az alábbi űrlap segítségével!