Ki áll a Marketing Project mögött?

Ha kíváncsi vagy, ki áll a színfalak mögött, és szeretnél többet  megtudni rólam, akkor a legjobb helyen vagy! 

Ki áll a Marketing Project mögött?

Vasvári Alexandra vagyok, a Marketing Project alapítója. Immár több, mint 5 éve olyan vállalkozóknak segítek felgyorsítani és kiszámíthatóvá tenni az ügyfélszerzésüket, akik szeretnék megerősíteni az online jelenlétüket, és szeretnének kiszámítható módon vevőkre szert tenni. 

Igyekszem magas színvonalú szolgáltatást biztosítani az ügyfeleimnek, és személyre szabott megoldásokat kialakítani számukra, amivel közösen elérhetjük a kitűzött üzleti célokat. Mindemellett számomra is jó érzés, amikor az ügyfeleim elégedettek és boldogok az elért eredményekkel a közös munkának köszönhetően.

Én abban segítek, hogy a vevőszerzést egyszerűvé és kiszámíthatóvá tegyem számodra!

Melyek azok a területek, amelyekben segíteni tudok neked?

Facebook hirdetéskezelés

Nincs időd a Facebook hirdetéseiddel foglalkozni? Ne aggódj, mert teljes mértékben rám bízhatod ezt a feladatot. A hirdetésekkel megszólítjuk a célközönségedet, akikből fizető vevőkre tehetsz szert.

Profilkezelés

Segítek a minőségi tartalomgyártásban, amivel felkelted a figyelmet és  értéket adsz a célközönségednek. Mindemellett folyamatosan a célközönséged szeme előtt leszel.

TikTok hirdetéskezelés

Szeretnéd a következő szintre emelni a márkád megjelenését? Itt az ideje, hogy kiaknázd az egyik leggyorsabban növekvő social média felületet.

Mit nyersz a közös munkánknak köszönhetően?

Időt szabadítok fel számodra

Gondoskodom a Facebook hirdetéseidről olyan módon, hogy folyamatosan generálja számodra az érdeklődőket és ügyfeleket. Mindezt úgy, hogy neked nem kell foglalkozni a hirdetések készítésével és menedzselésével, így rengeteg időd szabadul fel, amelyet a vállalkozásod fejlesztésére is fordíthatsz.

Költséget spórolok meg neked

Gondolj csak bele, ha tapasztalat nélkül elkezded létrehozni a hirdetéseid, nagy az esély arra, hogy csak költeni fogsz anélkül, hogy bármilyen pozitív eredményt tapasztalnál. Én leveszem a válladról ezt a terhet és segítek költséghatékony módon ügyfeleket és érdeklődőket szerezni a vállalkozásod számára.

Valódi eredményeket mutatok fel neked

A célom egy olyan együttműködés kialakítása, ahol elégedett vagy az elért eredményekkel. Én pedig megteszek mindent, hogy ennek eleget tegyek. Ha az együttműködést megelőző konzultáción úgy érzékelem, hogy nem tudok neked segíteni, természetesen tudatni fogom veled. 

Határidőre elvégzem a feladatokat

Az ügyfeleim számát limitálom, mivel szeretnék az összes ügyfelemnek 110%-os figyelmet biztosítani. Ebből adódóan számomra prioritást élvez a határidők betartása, így a projekt feladatokat is eszerint végzem el. Szerintem ez egy igazán jó együttműködés egyik alapfeltétele.

Szeretnéd, ha együtt dolgoznánk?

1. Töltsd ki a következő űrlapot, vagy írj nekem az info@marketingproject.hu email  címre, amiben írd meg kérlek mi az, amiben a segítségemet szeretnéd kérni.

2. A megkeresésedet követően 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk egy ingyenes 30 perces konzultációra.