Facebook hirdetésekkel és profilkezeléssel kiszámíthatóvá teszem a vevőszerzésedet!

Szeretnél megtérülő hirdetéseket és profi online jelenlétet meglévő vállalkozásod számára? Ha benned is felmerült már ez a gondolat, nézzük meg egy ingyenes konzultáció keretein belül, hogyan tudjuk kihozni a maximumot a marketingedből!

“Szeretnék végre én is eredményes és profitábilis hirdetéseket!”

Vállalkozóként Te is tudsz azonosulni az alábbiakkal, ha a marketingre kerül a sor?

Rengeteg vállalkozó érzi azt, hogy túl bonyolult a social média világa. Lehet Rád is igaz, hogy időt és pénzt nem kímélve futtatod a hirdetéseidet, viszont tapasztalat és egy jól felépített stratégia hiányában gyakran csak a pénzedet égeted.

Sőt, az is lehet, hogy már megbíztál egy-egy marketing ügynökséget, hogy menedzselje helyetted a marketinggel kapcsolatos feladatokat, viszont nem hozták meg azt az eredményt, mint amit elvártál volna.

Az online jelenlét ma már egy alapvető eleme egy vállalkozásnak, és a leghatékonyabb eszköz arra, hogy megszólítsd a célpiacodat, akikből új és visszatérő vevőkre tehetsz szert.

Ezért ha a vevőszerző folyamataid nincsenek profin felépítve, rengeteg vásárlótól eshetsz el, amit Te sem szeretnél. 

A marketing egy folyamatosan változó terület, amivel érdemes lépést tartani, ha nem akarsz lemaradni.

Viszont mindezt elérheted anélkül, hogy Neked időt vagy energiát kellene fordítanod erre a feladatra.

Neked ajánlom a szolgáltatásomat, ha...

 • Már van egy működő vállalkozásod, viszont nincs időd a marketinggel foglalkozni, mivel több más teendő is a figyelmedet igényli.

 • Már dolgoztál együtt marketing ügynökségekkel, de nem hozták azt az eredményt, mint amit elvártál volna.

 • A marketingre szánt összegre nem kiadásként, hanem befektetésként tekintesz. A bevételed stabil, és hajlandó vagy akár nagyobb összeget is a marketingedbe fektetni.

 • Fontos számodra, hogy legyen egy ütős marketinged anélkül, hogy neked órákat kellene töltened a hirdetéseid és a posztjaid elkészítésével.

 • Tudod, hogy a terméked / szolgáltatásod teljesen rendben van, és tisztában vagy azzal is, hogy megfelelő marketinggel eljuttathatod a célpiacodhoz, akik a leendő vevőidet jelentik.

 • Szeretnél kiemelkedni a versenytársaidtól és elérni, hogy a célpiacod téged válasszon.

 • Szeretnél kiszámítható módon vevőkre, ügyfelekre szert tenni minden egyes hónapban.

Ha bármelyik pontban magadra ismertél, akkor tudod jól, hogy ideje cselekedni. Jelentkezz az ingyenes konzultációmra és hozzuk ki együtt a maximumot a bizniszed marketingjéből!

Néhány visszajelzés az ügyfeleimtől

Domán Zsolt
Domán Zsoltdomarketing.hu
Tovább olvasom
"Szandival 8 hónapot dolgoztunk közösen, szóval volt idő megalapozni ezt az érzésemet: a legnagyobb megnyugvást számomra a szorgalma és odaadása jelentette. Nem csak én éreztem úgy, hogy törődik a munkánkkal - rá lehet bízni -, hanem a csapatban mindenki. Ha Te is valaki olyat keresel, aki valóban törődik majd veled, jó szívvel ajánlom Szandit."
Elek Imre
Elek Imrebrunoandmilaro.webnode.hu
Tovább olvasom
"Az első hónapban sikerült jóval felül múlni az elvártakat. A közös munka gördülékeny, emberileg és szakmailag is azt gondolom, hogy szuper a hozzáértése."​
Gajdos Gréta
Gajdos Grétaplayeng.hu
Tovább olvasom
Maximálisan elégedett vagyok Alexandra munkájával. A többi céggel ellentétben sokkal összeszedettebb. A munkát, a kampányokat szuperül lebonyolítja, de ezen túl kimutatást is kapok a végén. Ráadásul az időm is megmarad. Rendkívül hatékonyan lehet vele dolgozni, ráadásul csapatban is szuper munkát végez. A honlapomon dolgozó céggel is rendkívül hatékonyan dolgozott együtt. Köszönöm a munkádat! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Posfai Tünde
Posfai Tündepointman.hu
Tovább olvasom
„Alexandra fiatal kora ellenére széles tudással és tapasztalattal bíró marketing, illetve Facebook szakértő. Agilis és célorientált személy, akinek fontos, hogy fejlessze Ügyfeleit és magát is. Ajánlom minden olyan vállalkozásnak, aki megbízható szakértővel szeretne együtt dolgozni.”
Cseh László
Cseh Lászlópuchyvilaga.hu
Tovább olvasom
Közös munkánk kezdete óta nagy bizalommal fordultunk Szandi felé, és reményeinket minden tekintetben beváltotta: megbízható, lelkiismeretes, precíz és mindezek mellett még kedves is. 😊 Munkája eredményét a számok igazolják! 🙂
Tirpákné Gulyás Szilvia
Tirpákné Gulyás Szilviaoxyesztetika.hu
Tovább olvasom
"Tapasztalt, lelkes és nagyon profi hozzáállás. Egyedi és hatékony megoldásokat alkalmazva, rövid idő alatt, kiemelkedő eredményeket ér el az ügyfélszerzés területén, mindezt a hirdetésekre költött összeg töredékéből éri el. Nagyon elégedett vagyok, és szívből ajánlom! Gratulálok az eddig végzett munkáért és bízom a további sikeres együttműködésünkben."
Előző
Következő

Néhány ügyfél, akikkel már együtt dolgoztam

Ki áll a Marketing Project mögött, és miért bízhatsz meg benne?

 • Vasvári Alexandra vagyok, a Marketing Project alapítója. Immár több, mint 4 éve olyan vállalkozóknak segítek felgyorsítani és kiszámíthatóvá tenni az ügyfélszerzésüket, akik szeretnék megerősíteni az online jelenlétüket, és szeretnének kiszámítható módon vevőkre szert tenni.

 • Nem elég csak hirdetéseket készíteni a bizniszed számára, mert az nem fog neked vevőt hozni. Ehelyett felépítek számodra egy olyan vevőszerző folyamatot, amivel megszólítjuk az érdeklődőidet, akikből fizető vevőkre tehetsz szert.

 • Kialakítok a vállalkozásodra szabva egy ütős marketing tervet, aminek a mentén

Miért dolgozz velem?

 • Átfogó együttműködés

  Egy sikeres kampányhoz nem elég csupán hirdetni, vagy posztolni párszor az oldaladra. Mielőtt elkezdjük futtatni a hirdetéseidet, átnézem a meglévő folyamataidat, a weboldalad, az értékesítési rendszeredet. A legtöbb marketinges / ügynökség ezen a kardinális lépésen átsiklik, amiből adódóan érthető, ha nem működnek a hirdetéseid.

 • Folyamatos fejlődés

  A marketing egy folyamatosan változó terület, ahol fontos képben lenni az aktuális trendekkel, hiszen csakis így tudunk kiemelkedő eredményeket elérni. Ebből adódóan folyamatosan képzem magam, aminek hála olyan projektek lebonyolításában is tudok neked segíteni, ami esetleg még teljesen új a piacon (ilyen például a mesterséges intelligencia), viszont a segítségemmel versenyelőnybe kerülhetsz, így több lépéssel a konkurenciád előtt leszel.

 • Működő stratégiák

  A fő cél, hogy eredményeket szállítsak a bizniszed számára. Ezért a vállalkozásodnak és az üzleti céljaidnak megfelelő stratégiákat használunk annak érdekében, hogy elérjük a kitűzött eredményeket.

 • Megoldás fókusz

  Legyen szó a hirdetéseidről, vagy a social média platformjaid kezeléséről, minden esetben azokra az eszközökre fókuszálunk, amivel növekedni tudsz és elérheted az üzleti céljaidat.

 • Megbízhatóság

  A célom egy olyan együttműködés kialakítása, ahol elégedett vagy az elért eredményekkel. Én pedig megteszek mindent, hogy rászolgáljak a bizalmadra.

Hogyan fog kinézni az együttműködésünk?

Az együttműködésünk egy ingyenes konzultációval indul, ahol felteszek Neked néhány kérdést a vállalkozásodról, valamint üzleti céljaidról.

A konzultáción elhangzottak alapján kialakítok számodra egy árajánlatot, ami részletesen tartalmazza az együttműködésünk fontosabb lépéseit, valamint az általam elvégzett feladatokat és munkafolyamatokat. 

Ellenőrzöm a meglévő weboldalad, az értékesítési rendszereidet, a sales oldalad stb. Ha szükséges, elvégzem a szükséges módosításokat.

Felépítünk a vállalkozásod számára egy személyre szabott marketing stratégiát. Kialakítjuk azokat a vevőszerző folyamatokat, amelyekkel új vevőkre, ügyfelekre fogsz tudni szert tenni: kialakítjuk a megfelelő kommunikációt, meghatározzuk, hogy konkrétan mikor és milyen kampányokat fogunk futtatni, milyen témában hozzuk létre a posztokat.

Elvégzem a kampánnyal kapcsolatos szükséges beállításokat. Többek között beállítom az egyéni konverziókat, a Facebook pixelt, célközönségeket. Elkészítem a hirdetéseid szövegét, megjelenését. Emellett a grafikai munkálatokat is rám bízhatod: megszerkesztem a hirdetéseidben és az oldalaidon használt képeket és videókat. 

A hirdetéseidet napi szinten figyelem, és optimalizálom, hogy a kitűzött céljaidnak megfelelő eredményeket tudjuk elérni. 

A bizniszed maximálisan kihasználja a közösségi médiában és a hirdetésekben rejlő lehetőségeket?

Ha erre a válaszod az, hogy nem, viszont tisztában vagy azzal, hogy többet is ki lehetne hozni a marketingedből, akkor nézzük meg egy ingyenes konzultáció keretein belül, mindezt hogyan érheted el!

Mikor nem tudunk együttműködni?

Ha az alábbiak közül legalább az egyik állításban magadra ismersz, akkor kérlek ne jelentkezz az ingyenes konzultációmra, mert hosszú távon nem fogok tudni Neked segíteni. 

 • Azonnali eredményekre vársz és nem hagysz időt a folyamatoknak

  Ahhoz, hogy eredményes és profitábilis hirdetéseket futtassunk, valamint sikeres social média jelenlétet építsünk ki Neked, hosszú távban kell gondolkodnod. Ha az azonnali eredmények híve vagy és a "gyors pénz elvében hiszel", abban az esetben nem tudunk együttműködni.

 • Ha nem vagy nyitott az új megoldásokra

  Minden együttműködésemet azzal indítok, hogy részletesen átnézem a folyamataidat, és ha szükséges, elvégzem a szükséges módosításokat, amelyek hozzájárulnak a sikeredhez. Viszont ha egyáltalán nem vagy nyitott az új marketing eszközökre és megoldásokra, amelyek a növekedésedet szolgálják, és helyette inkább a hagyományos eszközökre támaszkodsz, valamint csak a saját ötleteid mentén vagy hajlandó együttműködni, akkor abban az esetben sem fogunk tudni közösen dolgozni.

 • Ha teljesen ki akarod magad zárni az együttműködésünkből

  Neked csak az a fontos, hogy kiszervezd a feladatokat, amit egy “marketinges” megcsinál helyetted mindezt úgy, hogy egyáltalán nem veszel rész a folyamatokban. Ebbe az is beletartozik, ha nem biztosítod időre a szükséges anyagokat, amelyek az együttműködésünkhöz szükségesek.

Lehet, hogy Neked van a világon a legjobb ajánlatod, de ha nem vagy jelen az online világban, az emberek nem fognak hallani rólad. Vagyis nem lesznek vevőid.

Neked is lehet profitábilis social média jelenléted anélkül, hogy rengeteg időt és energiát kellene fektetned a marketingedbe! 

Ha szeretnél eredményes hirdetéseket a vállalkozásod számára, és szeretnél kiépíteni egy ütős social média jelenlétet amely kézzelfogható eredményeket hoz, akkor foglalj egy ingyenes konzultációt, és nézzük meg, hogyan tudjuk a kihozni a legtöbbet bizniszed marketingjéből!

Jelentkezz az ingyenes konzultációra!

1. Foglalj le egy időpontot a mellékelt időpontfoglaló rendszer segítségével!

2. A lefoglalt időpontban keresni foglak Téged a megadott telefonszámon, amikor megtartjuk az ingyenes 45 perces konzultációt.

3. FONTOS: Kérlek olyan időpontot foglalj le, amikor 100%-ban a hívásra tudsz koncentrálni. Ha esetleg a mellékelt időpontok közül egyik sem felel meg, akkor pedig írj nekem egy emailt az info@marketingproject.hu email címre.

Jelentkezz az ingyenes konzultációra!

1. Töltsd ki a következő űrlapot.

2. A megkeresésedet követően felveszem veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk egy ingyenes 45 perces konzultációra.

1. Foglalj le egy időpontot a mellékelt időpontfoglaló rendszer segítségével!

2. A lefoglalt időpontban keresni foglak Téged a megadott telefonszámon, amikor megtartjuk az ingyenes 45 perces konzultációt.

3. FONTOS: Kérlek olyan időpontot foglalj le, amikor 100%-ban a hívásra tudsz koncentrálni. Ha esetleg a mellékelt időpontok közül egyik sem felel meg, akkor pedig írj nekem egy emailt az info@marketingproject.hu email címre.

Hogyan fog kinézni az együttműködésünk?

Az alábbi pontokban részletesen kifejtem számodra, hogyan fog kinézni az együttműködésünk ha szeretnéd, hogy közösen dolgozzunk.

Az együttműködésünk egy konzultációval indul, ahol felteszek Neked néhány kérdést a vállalkozásodról, valamint üzleti céljaidról annak érdekében, hogy a legjobb eredményeket tudjam számodra biztosítani az együttműködésünk során. A konzultációt online Zoom-on, vagy telefonon is meg tudjuk tartani, amire ide kattintva tudsz időpontot foglalni.

A konzultáción elhangzottak alapján kialakítok számodra egy árajánlatot, ami részletesen tartalmazza az együttműködésünk fontosabb lépéseit, valamint az általam elvégzett feladatokat és munkafolyamatokat. 

Amennyiben az általam elkészített ajánlat  elnyeri a tetszésedet, elkezdhetjük a közös munkát. Első lépésként bekérek tőled néhány információt (például célközönségek, célszámok), illetve képi  vagy videós anyagokat, amit felhasználhatok a közös munkánk során. 

Kialakítok számodra egy személyre szabott hirdetési és / vagy posztolási stratégiát. A stratégiát követve fogom  létrehozni a kampányaidat és a posztjaidat. Ezzel együtt elvégzem a szükséges beállításokat is, többek között az egyéni konverziókat, Facebook pixelt, célközönségeket.

Elkészítem a hirdetéseid szövegét, megjelenését. Megszerkesztem a hirdetéseidben és az oldalaidon használt képeket és videókat. 

Az első időszak főként a tesztelésről szól. Többféle hirdetési szöveget, valamint kreatívot alkalmazok, hogy megnézzük, mi az ami a leginkább működik számodra. Ezt követően a kampányaidat folyamatosan figyelem és ha szükséges, módosítok rajtuk, valamint új beállításokat alkalmazok.

Minden írásos megkeresésedre még aznap válaszolok. Mindemellett ha szükséges, lehetőséget biztosítok havi szinten egy 1 alkalmas konzultációra, ahol átbeszéljük az aktualitásokat, valamint az addig elért eredményeket.

Hogyan néz ki az együttműködés?

Konzultáció

Az együttműködésünk egy konzultációval indul, amely során felteszek Neked néhány kérdést a vállalkozásodról, valamint üzleti céljaidról annak érdekében, hogy a legjobb eredményeket tudjam számodra biztosítani az együttműködésünk során.

Személyre szabott stratégia

Kialakítok számodra egy személyre szabott 90 napos hirdetési stratégiát, amely alapján létrehozom és menedzselem a kampányaidat. Ezzel együtt elvégzem a szükséges beállításokat is (konverziók, Facebook pixel, célközönségek...)

Kampányterv kialakítása

A Facebook felületén lehetőség van többféle kampányt létrehozni, viszont nem mindegy, hogy melyiket alkalmazzuk. Az üzleti céljaid valamint a stratégiai terv alapján meghatározom és létrehozom azokat a kampányokat, amelyeket használni fogunk.

Hirdetések létrehozása

A kampányterv kialakítását követően létrehozom a hirdetéseket. Úgy alakítom ki a hirdetéseid kommunikációját illetve a
képi / videós megjelenést, hogy minél több releváns érdeklődőt megszólítsunk és a weboldaladra irányítsunk.

Napi szintű folyamatos optimalizálás

A Facebook hirdetési rendszer egy összetett gépezet, amely rendszeres nyomon követést igényel. A kampányaidat folyamatosan figyelem és ha kell módosítom valamint új beállításokat alkalmazok.

Kapcsolattartás

Minden írásos megkeresésedre még aznap válaszolok. Mindemellett ha szükséges, lehetőséget biztosítok heti szinten egy 1 alkalmas konzultációra, ahol átbeszéljük az aktualitásokat, valamint az addig elért eredményeket.

Milyen veszélyek merülhetnek fel, ha egyedül kezeled a hirdetéseidet?

Rengeteg idő

A Facebook hirdetési rendszere folyamatosan változik. Ezért rengeteg idődbe kerülhet, mire megtanulod a használatát, valamint azt is, hogy hogyan kell alkalmazni a megfelelő beállításokat.

Stratégia hiánya

Az első lépés, hogy legyen egy stratégiád! A kampányaid sikeressége a stratégiádon múlik. Ha nincs meg a konkrét terv, amit követni tudsz, nem fogod tudni elérni a kitűzött üzleti célokat sem.

Magas költségek

Ha nem ismered a Facebook hirdetési rendszerét, valamint nincs meg a megfelelő stratégiád, felmerülhet a veszélye annak, hogy csak a pénzedet égeted.

Vasvári Alexandra vagyok, a Marketing Project alapítója. Immár több, mint 4 éve olyan vállalkozóknak segítek felgyorsítani és kiszámíthatóvá tenni az ügyfélszerzésüket Facebook kampánykezeléssel, valamint közösségi média jelenlét kiépítésével, akik szeretnék megerősíteni az online jelenlétüket, és szeretnének kiszámítható módon vásárlókra szert tenni. 

Igyekszem magas színvonalú szolgáltatást biztosítani az ügyfeleimnek, és személyre szabott megoldásokat kialakítani számukra, amivel közösen elérhetjük a kitűzött üzleti célokat. Mindemellett számomra is jó érzés, amikor az ügyfeleim elégedettek és boldogok az elért eredményekkel a közös munkának köszönhetően.

Én abban segítek, hogy az online jelenlétet, valamint a vevőszerzést élvezetessé és kiszámíthatóvá tegyem számodra!

Miben tudok Neked segíteni?

Hirdetési kampányok kezelése

 • Hirdetési fiók létrehozása
 • Facebook pixel, egyéni konverziók beállítása
 • Célközönségek kialakítása
 • Hirdetési stratégia megtervezése
 • Kampányterv kialakítása
 • Hirdetések létrehozása
 • Remarketing kampány létrehozása
 • Értékesítési szövegírás alkalmazása
 • Facebook és Instagram hirdetések kezelése

Közösségi média jelenlét kiépítése

 • Célközönség kutatás
 • Hashtag kutatás és használat
 • Posztolási stratégia megtervezése
 • Főbb témák meghatározása
 • Posztok szövegének kialakítása
 • Képek és videók szerkesztése
 • Instagram és Facebook sztori készítése
 • Instagram oldal kezelés
 • Facebook oldal kezelés

Minőségi szolgáltatás

A célom, hogy egy minőségi együttműködés részese legyél. Olyan kampányokat hozok létre, amelyek sokszorosan megtérülnek a vállalkozásod számára. Ehhez úgy alakítom ki a kampányaidat, illetve olyan beállításokat alkalmazok, amelyekkel eredményes hirdetéseket tudunk futtatni.

Költséget, időt spórolok Neked

Ha tapasztalat nélkül elkezded létrehozni a hirdetéseidet, nagy eséllyel csak költeni fogsz anélkül, hogy bármilyen pozitív eredményre tennél szert. Én leveszem a válladról ezt a terhet és segítek költség- valamint idő hatékonyan érdeklődőket és vásárlókat generálni a vállalkozásod számára.

Kiemelt figyelem

Az ügyfeleim számát limitálom, mivel szeretnék az összes ügyfelemnek 110%-os figyelmet biztosítani. Úgy gondolom, hogy ez egy jó együttműködés alapfeltétele. Számomra prioritást élvez, hogy minden projekt feladatot a legjobb minőségben és megbeszélt időben elkészítsek, valamint minden felmerülő kérdésedre még aznap választ adjak.

Kérj visszahívást!

Érdekel valamelyik szolgáltatásom? Írj egy üzenetet a következő űrlap segítségével, és az általad megjelölt időpontban felveszem Veled a kapcsolatot, ahol egy konzultáció keretein belül megnézzük, hogyan tudnék Neked segíteni.

Hogyan tudunk együttműködni?

Szóval szeretnéd, ha segítenék Neked, ennek nagyon örülök!

Minden együttműködésemet egy 30 perces stratégiai konzultáció előz meg, ahol jobban megismerhetem a vállalkozásodat, és a céljaidat. A beszélgetésen elhangzottak alapján pedig elmondom, hogy tudok-e Neked segíteni, és ha igen, hogyan nézne ki a folyamat.

Ha Neked is tetszik a koncepció, amit felvázolok számodra, akkor megbeszéljük a folytatás részleteit.

Hogyan tudsz jelentkezni a stratégiai konzultációra?

1.A „JELENTKEZEM A KONZULTÁCIÓRA” gombra kattintva átkerülsz egy időpontfoglaló oldalra, ahol egy űrlapon keresztül felteszek Neked néhány kérdést a vállalkozásoddal kapcsolatban. Erre azért van szükségem, hogy a lehető legjobban fel tudjak készülni a beszélgetésünkre.

2. Az űrlapon ki tudod választani, hogy telefonon vagy inkább online szeretnéd, ha megtartanánk a konzultációt.

3. Ezt követően kiválasztod, hogy melyik időpont lenne számodra a legjobb. Kérlek olyan időpontot válassz, amikor nyugodt körülmények között tudunk beszélni.

Vedd fel velem a kapcsolatot az űrlapon keresztül vagy az alábbi elérhetőségek egyikén:

Telefonszámom

+36 70 369 9835

HÉTFŐ - PÉNTEK 9:00 - 16:00
SZOMBAT - VASÁRNAP: A pihenésé a főszerep 😌

Email címem

info@marketingproject.hu

A megkeresésedre 24 órán belül válaszolok!

Gyakran feltett kérdések

A szolgáltatásom havidíját minden esetben személyre szabottan határozom meg, amelyet egy kötelezettségmentes konzultációt követően tudok kialakítani a számodra. 

A szolgáltatás árát minden megkezdett hónap elején utalással, vagy bankkártyás fizetéssel van lehetőséged kiegyenlíteni.

Folyamatosan érdemes hirdetni. 🙂 Viszont azt nem ígérhetem, hogy már az első hónapban több százezres, vagy több milliós forgalmat fogsz elérni. Először meg kell nézni, hogy mi az, ami működik a vállalkozásod számára. Erre tudunk a későbbiekben építkezni. Ha szeretnél kiemelkedő eredményekre szert tenni, akkor mindenképpen azt javaslom, hogy hosszú távban gondolkodj. 

Igen, van szerződés. Minden együttműködést szerződéssel indítunk.

Igen. A projektfeladatokat a megbeszéltek szerint fogom végezni, vagyis a megfelelő minőségben és a megbeszélt időben fogom teljesíteni, amire 100%-os garanciát tudok vállalni. 

Jutalékos együttműködést nem vállalok.