Még ennyi ideig tudsz jelentkezni
az ingyenes konzultációra:

nap
óra
perc
másodperc

Facebook hirdetésekkel és profilkezeléssel kiszámíthatóvá teszem a vevőszerzésedet!

Szeretnél profi marketinget a vállalkozásod számára? Akkor nézzük meg egy ingyenes konzultáció keretein belül, hogyan tudjuk kihozni a maximumot a marketingedből!

“Szeretnék végre én is eredményes hirdetéseket!”

Rengeteg vállalkozó érzi azt, hogy túl bonyolult a social média világa. Lehet rád is igaz, hogy időt és pénzt nem kímélve futtatod egyedül a hirdetéseidet, viszont tapasztalat és egy jól felépített stratégia hiányában gyakran csak a pénzedet égeted.

A social media marketing ma már egy alapvető eleme egy vállalkozásnak, és a leghatékonyabb eszköz arra, hogy megszólítsd a célpiacodat, akikből vevőkre tehetsz szert.

Ezért ha nem csinálod profin, rengeteg vásárlótól eshetsz el, amit Te sem szeretnél. 

 

Neked ajánlom a szolgáltatásomat, ha...

  • Korábban már próbálkoztál hirdetések készítésével, de végeredményként csak a pénzedet égetted.

  • Még nem rendelkezel egy bizonyítottan működő vevőszerző folyamattal.

  • Fontos számodra, hogy legyen egy ütős marketinged anélkül, hogy neked órákat kellene töltened a hirdetéseid és a posztjaid elkészítésével.

  • Tudod, hogy az ajánlatod teljesen rendben van, és tisztában vagy azzal is, hogy megfelelő marketinggel eljuttathatod a célpiacodhoz, akik a leendő vevőidet jelentik.

  • Szeretnél kiemelkedni a versenytársaidtól és elérni, hogy a célpiacod téged válasszon.

  • Szeretnél kiszámítható módon vevőkre, ügyfelekre szert tenni minden egyes hónapban.

Ha bármelyik kérdésben magadra ismertél, akkor jelentkezz az ingyenes konzultációmra és nézzük meg hogyan tudjuk kihozni a maximumot a bizniszed marketingjéből!

Néhány visszajelzés az ügyfeleimtől

Domán Zsolt
Domán Zsoltdomarketing.hu
Tovább olvasom
"Szandival 8 hónapot dolgoztunk közösen, szóval volt idő megalapozni ezt az érzésemet: a legnagyobb megnyugvást számomra a szorgalma és odaadása jelentette. Nem csak én éreztem úgy, hogy törődik a munkánkkal - rá lehet bízni -, hanem a csapatban mindenki. Ha Te is valaki olyat keresel, aki valóban törődik majd veled, jó szívvel ajánlom Szandit."
Elek Imre
Elek Imrebrunoandmilaro.webnode.hu
Tovább olvasom
"Az első hónapban sikerült jóval felül múlni az elvártakat. A közös munka gördülékeny, emberileg és szakmailag is azt gondolom, hogy szuper a hozzáértése."​
Nagy Judit
Nagy JuditEgészség teljeskörűen
Tovább olvasom
"Alexandrával Facebook posztok létrehozásában és hirdetés kampányokon dolgoztunk együtt, annak érdekében, hogy növekedjen Facebook oldalam taglétszáma.A cél elérése sikeres volt, szép számmal csatlakoztak. Alexandrával nagyon jó volt az együttműködés, e-mail-en és Facebook messengeren keresztül megbízhatóan működött minden.Bármit kértem, arra már aznap vagy másnap reagált.Mindent, amit szerettem volna figyelembe vett, nagyon segítőkész volt és szakszerűen elvégzett. Jó és eredményes volt vele együtt dolgozni."
Posfai Tünde
Posfai Tündepointman.hu
Tovább olvasom
„Alexandra fiatal kora ellenére széles tudással és tapasztalattal bíró marketing, illetve Facebook szakértő. Agilis és célorientált személy, akinek fontos, hogy fejlessze Ügyfeleit és magát is. Ajánlom minden olyan vállalkozásnak, aki megbízható szakértővel szeretne együtt dolgozni.”
Tirpákné Gulyás Szilvia
Tirpákné Gulyás Szilviaoxydayspa.hu
Tovább olvasom
"Tapasztalt, lelkes és nagyon profi hozzáállás. Egyedi és hatékony megoldásokat alkalmazva, rövid idő alatt, kiemelkedő eredményeket ér el az ügyfélszerzés területén, mindezt a hirdetésekre költött összeg töredékéből éri el. Nagyon elégedett vagyok, és szívből ajánlom! Gratulálok az eddig végzett munkáért és bízom a további sikeres együttműködésünkben."
Előző
Következő

Akikkel már együtt dolgoztam

Hogyan fog kinézni az együttműködésünk?

Az együttműködésünk egy ingyenes konzultációval indul, ahol felteszek Neked néhány kérdést a vállalkozásodról, valamint üzleti céljaidról.

A konzultáción elhangzottak alapján kialakítok számodra egy árajánlatot, ami részletesen tartalmazza az együttműködésünk fontosabb lépéseit, valamint az általam elvégzett feladatokat és munkafolyamatokat. 

Amennyiben tetszik az ajánlatom, és sikerül megállapodnunk, következő lépésként felépítek számodra egy személyre szabott marketing stratégiát. Ezen belül kialakítok egy vevőszerző folyamatot a bizniszedre szabva, amiben meghatározzuk, hogy mikor és milyen kampányokat, posztokat fogunk létrehozni annak érdekében, hogy érdeklődőkre és vevőkre tegyél szert.  

Elvégzem a szükséges beállításokat, többek között az egyéni konverziókat, Facebook pixelt, célközönségeket stb.

Elkészítem a hirdetéseid szövegét, megjelenését. Megszerkesztem a hirdetéseidben és az oldalaidon használt képeket és videókat. 

A hirdetéseidet folyamatosan figyelem, és optimalizálom, hogy a lehető legjobb eredményeket tudjuk elérni. 

A bizniszed maximálisan kihasználja a közösségi médiában és a hirdetésekben rejlő lehetőségeket?

Ha úgy érzed, többet is ki lehetne hozni a marketingedből, akkor beszélgessünk a vállalkozásodról egy ingyenes konzultáció keretein belül!

Ma már nem szabad a régi marketing technikákra alapoznod a vállalkozásodat, mert hosszú távon így nem tudod felvenni a versenyt a piacon. Lehet, hogy van egy szuper ajánlatod, ami tényleg 100%-os, de ha nem hirdeted magad, az emberek nem fognak hallani rólad.

Ha szeretnél eredményes hirdetéseket a vállalkozásod számára, és szeretnél kiépíteni egy ütős social média jelenlétet, akkor foglalj egy ingyenes konzultációt, és nézzük meg mit tudunk kihozni a biszniszed marketingjéből!

Jelentkezz az ingyenes konzultációra!

1. Töltsd ki az űrlapot, vagy írj nekem az info@marketingproject.hu email  címre.

2. A megkeresésedet követően 1 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk egy ingyenes 30 – 45 perces konzultációra.

Még ennyi időd van jelentkezni:

nap
óra
perc
másodperc